Ons Verhaal

Hoe werkt QSTE.nl?

QSTE.nl is een online marktplaats waar leveranciers allerlei producten kunnen aanbieden die zij in hun assortiment hebben. De kleine winkeliers in de pittoreske straatjes van je stad zijn onze partners. Wij zorgen ervoor dat onze partners in eigen stad beter vindbaar gemaakt worden. Meer aanloop, meer verkoop en meer blije klanten en winkeliers! 

Bij QSTE.nl selecteer je winkeliers in je eigen stad, lekker dichtbij en lekker makkelijk. Met click & collect kan je vaak nog dezelfde dag, in een bepaald tijdsvak om zo drukte te vermijden, je bestelling ophalen. Helemaal volgens de coronamaatregelen (bezorging is optioneel als dat aangeboden wordt). 

Wij maken shoppen weer persoonlijk, je ziet van wie je koopt en helpt tegelijk de lokale economie in leven te houden. De hardwerkende ondernemer verdient ook een boterham, samen met zijn of haar gezin. En jij verdient je nieuwe aanwinst. 

Onze Visie

Een webshop voor elke MKB’er!

Onze Missie

Met een webshop op QSTE.nl heeft de ondernemer meer controle over de verkoop van haar producten en vergroot zij tegelijk haar bereik. Vraag en aanbod worden bij elkaar gebracht en daarmee kan de lokale ondernemer economisch floreren.

Onze Doelstellingen

#redhetMKB – Wij willen de kleine ondernemers helpen aan meer omzet, door hun zichtbaarheid te vergroten. Daarmee helpen wij ze van de ondergang in tijden van de corona pandemie. Ook daarna blijven zij zichtbaar en dat hoeft niet duur te zijn. Bij ons blijven de kosten laag. Daarmee breken we de markt open en geven wij de controle terug aan de winkelier. 

#supportYOURlocalsNL – Door op lokaal niveau te shoppen steun jij je buurman of buurvrouw. Het aantal online aankopen is fors gegroeid tijdens de pandemie, maar we zien alleen de pakketbezorger. Na zo lang geen sociaal contact, maken we shoppen om de hoek weer sexy, zodat een simpele glimlach gedeeld kan worden. 

#goeddoenMAG – Het is oké om een ander te helpen en dat willen wij weer normaal maken. Daar merk je misschien niet direct iets van, maar door gebruik te maken van ons platform doe je dat vanzelf. Shoppen wordt sociaal. 

Het Ontstaan

Het is december 2020. We zitten al geruime tijd met een aangepaste of beperkte levensstijl. We zitten veel binnen en er zijn bijna geen sociale contacten meer. De mentale druk stijgt en vele winkeliers zijn noodgedwongen dicht. Aan tafel met het gezin kwamen de verscherpte maatregelen van de regering ter sprake. Het gevoel dat er weinig concreets gedaan werd voor kleine ondernemers in de afgelopen periode was sterk aanwezig bij mij, mede door de ervaringen die met mij gedeeld zijn en de geluiden in de samenleving; daar moet iets aan gedaan worden dacht ik!

Alleen roepen dat iets beter moet is voor mij niet voldoende. Ik belde met wat mensen waarmee ik regelmatig klankbord en het idee begon langzaamaan handen en voeten te krijgen. Vanuit dat punt besloot ik actie te ondernemen.

Met dit platform wil ik het verschil maken. Het verschil in commercie, het verschil voor de winkelier en het verschil voor de consument.